Muziekles

MUZIEKLESSEN LESDAG
Dwarsfluitles Maandagmiddag
Houtlessen (Klarinet/Sax etc) Maandagmiddag
Koperlessen (Trompet/Bas etc.) Vrijdagmiddag
Drumlessen Donderdagmiddag
Gitaarles Maandag
Pianoles Donderdagmiddag
Zangles Dinsdagmiddag
   
   
Percussiegroep Donderdagavond
Studieorkest Maandagavond
Harmonieorkest Maandagavond
   

Alle muziekliefhebbers kunnen lid worden van Muziekvereniging Semper Crescendo. Wie nog geen instrument kan bespelen, wordt opgeleid. De muziekvereniging beschikt over een breed lesaanbod. Meer informatie hierover kun je vinden bij Raoul van den Bosch, 06-20594742.

Wie interesse heeft om lid te worden, is van harte uitgenodigd om eens tijdens een repetitie te komen kijken. De harmonie van de muziekvereniging oefent elke maandagavond van 19.45 tot 21.45 uur in gemeenschapshuis Het Wapen van Reek aan de Nieuw Heijtmorgen 20. Het leerlingen orkest oefent ook op maandag, van 18.45u tot 19.30u.

Nieuwe leerlingen kunnen zich aanmelden via deze website: Muziekles > Lid worden, of mail en vraag naar het inschrijfformulier. Ook na aanvang van het cursusjaar kunnen leerlingen zich nog opgeven. Indien er plaats is beginnen de lessen direct (soms is tijdelijke plaatsing op een wachtlijst onvermijdelijk). Wie niet over een eigen instrument beschikt kan er eentje lenen* van Semper Crescendo                                                                                                                                                                                                               *Mogelijkheid tot lenen is mede afhankelijk van het type instrument en wat er is uitgeleend/voorraad.

Voor afmelding tijdens het cursusjaar geldt een opzegtermijn van twee maanden. Opzeggen als lid en het doorgeven van wijzigingen dient schriftelijk te gebeuren bij Raoul van den Bosch, Mgr. Suijsstraat 18, 5375 AH in Reek.

We zoeken nog 'volgers'
logo FB 3

 

Harmonie 2012 proms 4